Poziv za učešće na konferenciji i poslovnim susretima u Beču

15.11.2017


Spoljnotrgovinska organizacija Privredne komore Austrije pod okriljem EEN mreže organizuje konferenciju “Machinery and Plant Engineering”, koja će se održati 28.novembra 2017.godine u Beču. Privredna komora Republike Srpske kao član EEN konzorcijuma Republike Srpske je koorganizator ove konferencije.

Učesnici ove konferencije i B2B razgovora u Beču, kako se navodi u pozivu za kompanije iz Republike Srpske, imaće priliku da upoznaju buduće kupce i dobavljače, nauče više o najaktuelnijim industrijskim trendovima, prošire mrežu i nađu nove poslovne partnere, dobiju znanje o novim tržištima, te prezentuju, diskutuju i razvijaju nove projekte, iniciraju prekogranične kontakte i nauče o najaktuelnijim austrijskim tehnologijama i knowhow.

Učešće na konferenciji je besplatno, a registracija je obavezna.

Detaljnije informacije o konferenciji, kao i link za registraciju možete pronaći OVDJE. Rok za registraciju je 26. novembar 2017. godine, za sve dodatne informacije i eventualnu pomoć pri registraciji stojimo Vam na raspolaganju.

Kontakt osoba u Privrednoj komori Republike Srpske je gđa Gordana Višekruna, tel. 051 222 986, e-mail: gordanas@komorars.ba.

 

Izvor: PKRS