Позив за учешће на конференцији и пословним сусретима у Бечу

15.11.2017


Спољнотрговинска организација Привредне коморе Аустрије под окриљем ЕЕН мреже организује конференцију “Machinery and Plant Engineering”, која ће се одржати 28. новембра 2017.године у Бечу. Привредна комора Републике Српске као члан ЕЕН конзорцијума Републике Српске је коорганизатор ове конференције.

Учесници ове конференције и Б2Б разговора у Бечу, како се наводи у позиву за компаније из Републике Српске, имаће прилику да упознају будуће купце и добављаче, науче више о најактуелнијим индустријским трендовима, прошире мрежу и нађу нове пословне партнере, добију знање о новим тржиштима, те презентују, дискутују и развијају нове пројекте, иницирају прекограничне контакте и науче о најактуелнијим аустријским технологијама и knowhow.

Учешће на конференцији је бесплатно, а регистрација је обавезна. 

Детаљније информације о конференцији, као и линк за регистрацију можете пронаћи ОВДЈЕ. Рок за регистрацију је 26.новембар 2017. године, за све додатне информације и евентуалну помоћ при регистрацији стојимо Вам на располагању.

Контакт особа у Привредној комори Републике Српске је гђа Гордана Вишекруна, тел. 051 222 986, e-mail: gordanas@komorars.ba.

 

Извор: ПКРС