У Бањалуци отворен Miele Centar Elda Lux, њемачког бренда Miele

17.01.2018


Познати њемачки бренд кућанских уређаја Миеле, отворио је у Бањалуци Миеле Центар Елда Луx с најбољим примјерцима својих ексклузивних уређаја. У пажљиво дизајнираном интеријеру Miele Centra Elda Lux, славни њемачки бренд Miele ће излагати своје најбоље иновације у категорији кухињских уређаја, његе рубља и чишћења дома. Притом ће на располагању у сваком тренутку бити и тим стручњака који ће купце и све заинтересоване савјетовати у одабиру најбољег уређаја за њихове потребе.

Драган Давидовић, директор Miele Centra Elda Lux, рекао је да је у првом Miele центру у Републици Српској могуће видјети све иновације из производног програма овог бренда. "Mielе је најквалитетнији произвођач познат по производњи бијеле технике чији уређаји имају изванредан дизајн и квалитету”, истакао је.

Josef Asböck, директор за Miele у Хрватској и БиХ, рекао је да му је изузетно драго, те да му је част што је један овакав центар отворен у Бања Луци.

За велики успјех бренда заслужне су бројне иновације које Mielе понекад стављају и испред времена. Откако је започела дигитална револуција, бијела је техника некако завршила у сјени. Но, интернет мијења постојеће стање. Кућански су уређаји сада итекако значајан дио нашег живота и 21. вијека уопште.

Данас тражимо уређаје којима ћемо управљати што лакше. Желимо изаћи из стана, а да наш паметни телефон искључи шпорет. Зато су нам потребни уређаји који ће мислити на то и реаговати на вријеме. Уз све то, желимо да ти уређаји изгледају лијепо и трају што дуже. То је Miele. То је кључ успјеха.

Miele Центри широм свијета осмишљени су као прекрасно уређени простори који ће посјетиоце упознати с најновијим технолошким и дизајнерским иновацијама које Mielе нуди кроз своје уређаје. Miele Центри су уједно и мјесто окупљања свих који воле лијепу страну живота и управо ће због тога и Miele Centaр Elda Lux у Бања Луци завршити на карти „in“ мјеста за све који воле лијеп дизајн, квалитетне уређаје и уживају у добром животу уопште.

 

Izvor: www.manager.ba