Besplatan seminar na temu "Aktuelnosti iz oblasti PDV" i promocija knjige "Praktična primjena PDV u BiH"

16.05.2023


U prostorijama Privredne komore Republike Srpske u Banja Luci (ul. Branka Ćopića br. 6.), dana 23.5.2023. godine (utorak) sa početkom u 11 sati održaće se promocija knjige pod nazivom „Praktična primjena PDV u Bosni i Hercegovini” autora Mire Džakule, Milice Vidović, Vinka Skoke i Sedina Mešinovića, kao i besplatan seminar na temu: „Aktuelnosti iz oblasti PDV u BiH“.

Događaj je namijenjen svim obveznicima PDV, njihovim predstavnicima, računovođama, revizorima, i ostalim zainteresovanim.

Autori knjige su poreski eksperti sa višegodišnjim radnim iskustvom na različitim radnim mjestima u Upravi za indirektno oporezivanje, a trenutno su visokorangirani rukovodioci u ovoj instituciji.

Na promociji knjige osim autora biće i recenzent prof. dr Dragan Mikerević, redovni profesor Ekonomskog fakulteta, Univerziteta u Banjoj Luci, te predstavnici izdavača privrednog društva FINRAR d.o.o. iz Banja Luke.

Moderator promocije biće Dragana Kokot, generalni sekretar u Privrednoj komori Republike Srpske.

Nakon promocije knjige biće održan seminar za obveznike PDV, njihove računovođe i sve zainteresovane učesnike na temu „Aktuelnosti iz oblasti PDV“, a predavači na seminaru biće dr Milica Vidović, šef Odsjeka za obradu poreskih prijava u Sektoru za poreze, UIO i Sedin Mešinović, dipl. pravnik sa položenim pravosudnim ispitom, šef Odsjeka za reviziju i kontrolu u Sektoru za poreze, UIO.

Posebna ponuda: Popust od 10% za sve koji knjigu „Praktična primjena PDV u BiH“ naruče na dan promocije u Privrednoj komori Republike Srpske u Banjoj Luci.

Prisustvo promociji knjige i seminaru je besplatno za sve učesnike uz obaveznu prijavu putem linka: Promocija knjige „Praktična primjena PDV u BiH“ i besplatan seminar na temu „Aktuelnosti iz oblasti PDV“.

Program promocije i seminara: Program_Promocija knjige i seminar o PDV

O autorima  knjige "Praktična primjena PDV u BiH"