89. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu

19.05.2022


Privredna komora Republike Srpske, kao asocijacija privrede, tradicionalno nastupa na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, predstavljajući na zajedničkom štandu proizvođače iz Bosne i Hercegovine.

Novosadski sajam okuplja sve značajne aktere agrobiznisa i predstavnike privrednih grana  koje se naslanjaju na poljoprivredu iz 60 zemalja, sa svih kontinenata. Na najvećoj i najznačajnijoj smotri agrara u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, istovremeno se prezentuju najnovija tehnička i tehnološka dostignuća u agraru, primjena nauke u poljoprivredi, izložbe organske hrane, kao i one sa oznakama geografskog porijekla, najsavremenija poljoprivredna mehanizacija, proizvodi i usluge iz najudaljenijih krajeva svijeta.

Ove godine, na Novosadskom sajmu poljoprivrede, Privredna komora  predstavljaće 11 kompanija iz Republike Srpske/BiH, u hali br. 1, na zajedničkom štandu od 100 metara kvadratnih.

Pozivamo Vas da posjetite 89. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu i štand Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, te da ujedno propratite brojne prateće sadržaje sajma.  

Program sajma

 

Na pomenutom Sajmu, predviđeno je održavanje brojnih poslovnih foruma, stručnih predavanja i drugih aktivnosti namijenjenih svim privrednicima iz ovog sektora.

S tim u vezi, u prilogu možete preuzeti pozive na različite događaje koji će biti organizoavni u okviru ove manifestacije i prijaviti se za učešće.

Poslovni forum sa Republikom Češkom

Dan voćara i vinogradara

Poslovni forum sa Crnom Gorom - agenda

Kompanije Crne Gore

Poslovni forum sa Madjarskom

Poslovni foruma Madjarska - agenda