Delegacija Privredne komore Vojvodine u posjeti Banjoj Luci

11.11.2021


Delegacija Privredne komore Vojvodine, na čelu sa predsjednikom, Boškom Vučurevićem boravi u radnoj posjeti Banjoj Luci.

Predsjednik Vučurević održao je sastanak sa predsjednicima Područne privredne komore Banjaluka i Privredne komore Republike Srpske, Goranom Račićem i Perom Ćorić.

U sklopu radne posjete, Predsjednik Vučurević i predsjednik Račić prisustvovali su svečanom otvaranju Jesenjeg sajma 2021. kojeg je danas otvorio predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković.

"Jesenji sajam 2021" u prostorijama Banjalučkog velesajma trajaće od 11. do 13. novembra i obuhvata 24. Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta "Lorimes 2021", 24. Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva, te 24. Međunarodni sajam hrane i pića.

Delegacija Privredne komore Vojvodine imala je i sastanke u Vladi RS sa predsjednikom Vlade, Radovanom Viškovićem, kao i sa Borisom Pašalićem, ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vlada Republike Srpske. Za goste iz Vojvodine organizovane su i posjete privrednim društvima iz oblasti prehrane i poljoprivrede.