Konferencija "JA preduzetnik"

06.03.2023


Pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske, u Banjoj Luci će se održati najveća konferencija posvećena preduzetništvu. Kroz panel diskusije i predavanja imate priliku saznati kako su ostvareni preduzetnici započeli svoje prve preduzetničke poduhvate i kako je izgledao put koji su prešli od tada do današnjih biznisa, koji su to trendovi i izazovi sa kojima se preduzetnici susreću i kako ih prevazilaze, te kako da Vi sa Vašim poslovanjem dođete na jedan viši nivo.

Panelisti i govornici na ovoj dvodnevnoj konferenciji pružaju priliku svima koji razmišljaju o pokretanju sopstvenog biznisa, kao i onima koji ga već imaju, da nauče neke vrijedne poslovne i životne lekcije od preduzetnika koji su uspjeli da naprave određene rezultate sa svojim kompanijama.

Konferencija „JA preduzetnik“ održava se 24. i 25. marta 2023. godine u Banjoj Luci, a sve informacije o prijavi učešća, agendi, kotizaciji i slično možete pronaći na https://konferencija.japreduzetnik.rs/, a ukoliko imate i dodatnih pitanja, možete pisati na anita@japreduzetnik.rs.