Poziv na sastanak: Prilike i šanse za saradnju sa EBRD-om

14.06.2022


Centar za digitalnu transformaciju PKRS 22. juna 2022. godine u 12 časova, u Privrednoj komori Republike Srpske u Banjoj Luci, organizuje sastanak sa predstavnicima Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), koji za cilj ima predstavljanje mogućnosti saradnje EBRD i kompanija u IKT sektoru.

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i Evropska unija (EU) pojačavaju podršku malim i srednjim preduzećima u Bosni i Hercegovini na polju digitalizacije i automatizacije privrede. Lansirana je nova kreditna linija GO Digital, a projekat uključuje i subvencije za implementaciju raznih softverskih rješenja u MSP.

Na sastanku će projekt menadžer EBRD, Zihnija Hasović predstaviti mogućnosti saradnje sa IKT sektorom, te prilike za apliciranje na projekte subvencionisanja savjetodavnih usluga, kao i za sredstva za ulaganje u automatizaciju i digitalnu transformacije MSP. Cilj je da se podstakne digitalna transformacija malih i srednjih preduzeća i učini ih konkurentnijim na tržištima EU, u skladu sa standardima koje zahtijevaju EU direktive.

Molimo Vas da prisustvo potvrdite na telefon 051/493-138 ili putem e-maila cdt.pkrs@komorars.ba, najkasnije do ponedjeljka 20.06.2022. godine. Kontakt osoba u Centru za digitalnu transformaciju PKRS je Nikolina Dorontić Alibabić.