Poziv na seminar „Računovodstvo međunarodnih kompanija, porezi u Sloveniji, SAD-u i Republici Srpskoj“

24.03.2023


Područna privredna komora Banja Luka organizuje seminar na temu  „Računovodstvo međunarodnih kompanija, porezi u Sloveniji, SAD-u i Republici Srpskoj“ koji će se održati 20.4.2023. godine (četvrtak ) u vremenu od 10.00 do 14.00 časova u prostorijama Područne privredne komore Banja Luka, Branka Ćopića br. 6, u Banjoj Luci.

Cilj seminara je na jednostavan i prijemčiv način predstaviti funkcionisanje internacionalnih kompanija i procesa koji mogu biti izrazito kompleksni u primjeni te da nakon istog učesnici dobiju jasniju sliku o tome kako kompanije funkcionišu sa pravnog, računovodstvenog i poreskog aspekta uz osvrt na USA i Sloveniju. Ona preduzeća koja već imaju iskustva u ovome mogu razriješiti neke nedoumice , upotpuniti svoja znanja te na postavljena pitanja dobiti detaljna pojašnjenja od  uvaženih stručnjaka u ovoj oblasti.

Seminar je namijenjen: Računovođama, poreskim savjetnicima, finansijskim menadžerima, ekonomistima, profesorima, studentima, privrednim  društvima i sl.

PROGRAM SEMINARA  

PREDAVAČI I REFERENCE

Partner u obuci: Agencija „FINA“ Jelena Kekerović, Laktaši

Napomena: Obezbijeđen je prevodilac za engleski jezik (Tijana Mićić).

Prijavljivanje: Učešće na seminaru je besplatno za učesnike, a prijaviti se treba do 19.04.2023., putem linka: https://docs.google.com

Kontakt za sva dodatna pitanja: Nada Budiša, 065/636-404, nadab@bl.komorars.ba