Poziv na trening Poslovno planiranje - digitalna mapa puta

16.05.2023


Privredna komora Republike Srpske u saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH organizuje trening na temu “Poslovno planiranje – digitalna mapa puta“, koji će se održati u prostorijama Privredne komore Republike Srpske, 22. maja (ponedjeljak) 2023. godine sa početkom u 11:00 časova.

Organizaciju radionice omogućio je projekat “Inovacije i digitalizacija u malim i srednjim preduzećima u Bosni i Hercegovini“, kojeg implementira GIZ u ime Njemačke vlade (BMZ).

Primjena digitalnih tehnologija doprinosi efikasnijem upravljanju resursima, standardizaciji poslovnih procesa, smanjenju grešaka u radu, optimizaciji troškova kao i donošenju odgovarajućih poslovnih odluka na osnovu pouzdanih podataka. Cilj organizacije treninga je da učesnici unaprijede znanje i razmjene iskustva u oblasti poslovnog planiranja kao važnog preduslova za uspjeh poslovnih strategija i dobro pozicioniranje preduzeća na tržištu, sa akcentom na integrisanje digitalnih rješenja u poslovne planove. Učesnici će imati priliku da se kroz praktičan i interaktivan rad upoznaju sa alatima za poslovno planiranje poput digitalne mape puta.

Ovim putem Vas pozivamo da učestvujete u radionici “Poslovno planiranje – digitalna mapa puta“.

Predavači su saradnici njemačkog Luvent Consulting GmbH i ujedno stručnjaci za digitalnu transformaciju malih i srednjih preduzeća sa dugogodišnjim iskustvom:

  • Miodrag Kostić, Srbija
  • Kemal Kačapor, BiH
  • Aleksandar Mastilović, BiH

Prisustvo ovoj radionici će biti moguće uživo u Privrednoj komori RS (Banja Luka, ul. Branka Ćopića 6). Broj mjesta je ograničen, a prijave za ovaj događaj su moguće najkasnije do petka, 19.05.2023.godine.

Agenda_Poslovno planiranje – digitalna mapa puta

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon +387 51 493 138. Kontakt osoba je Sonja Milinčić (sonjam@komorars.ba).