Фармацеути верификовали састав Савјета

30.05.2017


Конституисан је други сазив Савјета за производњу и трговину фармацеутским производима, медицинским апаратима и здравствене услуге ППК БЛ на сједници одржаној 23. маја 2017. Савјет броји седам чланова. Чланови Савјета

За предсједника Савјета једногласно је изабран Александар Тодоровић, помоћник директора за немедицинске послове Универзитетског клиничког центра Бања Лука, а за његовог замјеника Жењка Вујичић, комерцијални менаџер из Хемофарма д.о.о.

Савјет је усвојио Програм рада за 2017. и дискутовао о неколико актуелности у области промета лијековима. Такође је било ријечи о резултатима који су постигнути досадашњим радом Савјета, те је напоменуто да су двије иницијативе до сада уродиле плодом и да исте напоре Комора треба да начини и у наредном периоду.

У циљу квалитетнијег заступања интереса привредних друштава која се баве производњом и трговином фармацеутским производима, медицинским апаратима и пружањем здравствених услуга, овај савјет у Подручној привредној комори Бања Лука успјешно дјелује од 2013. године.