ФЕСТИВАЛ ПИВА 2023

31.03.2023


„Фестивал пива 2023“ ће бити одржан 7. априла 2023. године од 11 до 18 часова у просторијама Подручне привредне коморе Бања Лука, Бранка Ћопића 6, Бањалука. Манифестацију организује Подручна привредна комора у сарадњи са произвођачима пива из Републике Српске, а уз подршку Занатско-предузетничке коморе РС, Пољопривредног задружног савеза РС и Бањалучке пиваре.

У конференцијској сали Привредне коморе своје производе ће изложити произвођачи пива из Српске, а на догађај су позвани највиши званичници, представници ресорних министарстава из Српске, БиХ, Србије и региона, привредници, сектор угоститељства и туризма, као и представници медија и коморских система из региона.

Произвођачи пива ће имати прилику представити пиво док ће посјетиоци моћи дегустирати и учествовати у билатералним разговорима између произвођача, угоститеља и дистрибутера пића из БиХ и региона. Кроз дружење и размјену искустава размијенићемо мишљења и перспективе у вези са производњом пива у Српској те покренути иницијативу за унапређење амбијента за привређивање.