89. Међународни пољопривредни сајам у Новом Саду

19.05.2022


Привредна комора Републике Српске, као асоцијација привреде, традиционално наступа на Пољопривредном сајму у Новом Саду, представлјајући на заједничком штанду произвођаче из Босне и Херцеговине.

Новосадски сајам окупља све значајне актере агробизниса и представнике привредних грана  које се наслањају на пољопривреду из 60 земаља, са свих континената. На највећој и најзначајнијој смотри аграра у централној и југоисточној Европи, истовремено се презентују најновија техничка и технолошка достигнућа у аграру, примјена науке у пољопривреди, изложбе органске хране, као и оне са ознакама географског поријекла, најсавременија пољопривредна механизација, производи и услуге из најудаљенијих крајева свијета.

Ове године, на Новосадском сајму пољопривреде, Привредна комора  представљаће 11 компанија из Републике Српске/БиХ, у хали бр. 1, на заједничком штанду од 100 метара квадратних.

Позивамо Вас да посјетите 89. Међународни полјопривредни сајам у Новом Саду и штанд Републике Српске и Босне и Херцеговине, те да уједно пропратите бројне пратеће садржаје сајма.  

Програм сајма

На поменутом Сајму, предвиђено је одржавање бројних пословних форума, стручних предавања и других активности намијењених свим привредницима из овог сектора.

С тим у вези, у прилогу можете преузети позиве на различите догађаје који ће бити организоавни у оквиру ове манифестације и пријавити се за учешће.

Пословни форум са Републиком Чешком

Дан воћара и виноградара

Пословни форум са Црном Гором - агенда

Компаније Црне Горе

 

Пословни форум са Мадјарском

Пословни форума Мадјарска - агенда