Конференција "ЈА предузетник"

06.03.2023


Под покровитељством предсједника Републике Српске, у Бањој Луци ће се одржати највећа конференција посвећена предузетништву. Кроз панел дискусије и предавања имате прилику сазнати како су остварени предузетници започели своје прве предузетничке подухвате и како је изгледао пут који су прешли од тада до данашњих бизниса, који су то трендови и изазови са којима се предузетници сусрећу и како их превазилазе, те како да Ви са Вашим пословањем дођете на један виши ниво.

Панелисти и говорници на овој дводневној конференцији пружају прилику свима који размишљају о покретању сопственог бизниса, као и онима који га већ имају, да науче неке вриједне пословне и животне лекције од предузетника који су успјели да направе одређене резултате са својим компанијама.

Конференција „ЈА предузетник“ одржава се 24. и 25. марта 2023. године у Бањој Луци, а све информације о пријави учешћа, агенди, котизацији и слично можете пронаћи на https://konferencija.japreduzetnik.rs/, а уколико имате и додатних питања, можете писати на anita@japreduzetnik.rs.