Манифестација “Живјети савремено” на Јадранском сајму

31.10.2021


У Будви  је, од 27. до 30. октобра 2021. године, одржана манифестација „Живјети савремено“ која је обухватила чак 6. сајамских изложби.

  • 42. Сајам грађевинарства
  • 15. Сајам воде
  • 8. Сајам енергетике
  • 46. Сајам хране
  • 29. Сајам опреме за хотелијерство и угоститељство
  • 44. Сајам намјештаја и дизајна

Слоганом ЖИВЈЕТИ САВРЕМЕНО указан је  значај садржаја ове сајамске манифестације која на оригиналан начин промовише идеју о модернизацији, ефикасности и повољности у сфери дизајна, савремених технологија, грађевинарства, логистике, енергетике, климатизације, туризма, намјештаја и декорације, гастрономије... Укратко, живјети у корак са временом и свим погодностима
и иновацијама које оно са собом доноси.

Производи из Републике Српске на штанду Подручне привредне коморе Бањалука

На штанду Подручне привредне коморе Бањалука представљени су производи из бањалучке регије, али и из цијеле Републике Српске, а изазвали су велико интересовање посјетилаца. Постујући све епидемиолошке мјере, сајам је био прилика и за размјену пословних контаката и ширење мреже производа из РС на црногорско тржиште.

Потписан протокол о пословној сарадњи сајма из Бања луке и Јадранског сајма

Након свечаног отварања сајма „Живјети савремено“, директор АД „Јадрански сајам“  доц. др Рајко Бујковић и директор „Сајам“ д.о.о. из Бања Луке Драгољуб Бојанић потписали су Протоком о пословној сарадњи, којим се утврђују могућности и међусобни интерес за развијање сајамских дјелатности.