Међународни сајам туризма у Београду

23.02.2023


У Београду се одржава Међународни сајам туризма на којем ће се представити око 350 излагача из 33 државе, међу којима и излагачи из Републике Српске.

На штанду Туристичке организације Републике Српске, туристичку понуду представља 18 туристичких организација и Национални парк “Козара”, а на Сајму присуствују и представници Привредне коморе Републике Српске и Подручне привредне коморе Бања Лука

Посјетиоцима сајма данас је представљена туристичка и гастро понуда Вишеграда.

Љепоте наше олимпијске планине Јахорине представља Туристичка организација града Источно Сарајево. Окусе и љепоте Херцеговине представља Туристичка организација града Требиње, а посјетиоцима су се представиле и винарије из Херцеговине.

Међународни сајам туризма и Међународни сајам хотелско-угоститељске Хорека-опрема, одржава се до 26. фебруара под слоганом "Кад је одмор није тешко".

Кина је партнер овогодишњег Сајма туризма, а премијерно ће се ове године на сајму представити Алжир, Бурунди, Камерун, Обала Слоноваче, Габон, Екваторијална Гвинеја и Намибија.

Посјетиоце сајма и ове године у халама 1, 1А и 4 Београдског сајма очекује разноврсна туристичка понуда и велики број популарних свјетских дестинација.