Одржана II радионица "Комуникација и организација у тиму"

26.11.2021


Одржана је, 25.11.2021. године II РАДИОНИЦА под називом „КОМУНИКАЦИЈА И ОРГАНИЗАЦИЈА У ТИМУ“ као друга у сету од три радионице ПОСЛОВНЕ АКАДЕМИЈЕ ЗА ПРЕДУЗЕТНИЦЕ –„ОСНАЖЕНА“.

Ову радионицу су пратиле учеснице из 1. радионице па је између њих већ постојала извјесна комуникација која је знатно унапређена током ове радионице.

Енергија и интеракција током сесије је била на невјероватној висини упркос томе што је радионица одржана путем Зум-а тј. онлајн.

Обука је започела предавањем или боље речено разговором о вриједностима компаније, мисији и визији за које су предавачице, Ања Бундало и Сњежана Удовичић Живковић рекле да су основа у сваком предузећу и институцији те се морају искомуницирати између свих запослених од најнижег до највишег нивоа и да само тада компанија или институција може дати врхунске резултате.

Основа свега јесте здрава комуникација и стварање и обликовање тимова унутар којих ће се сви осјећати уважени и добродошли. Све су се сложиле да се много више може постићи добром комуникацијом и да се на томе мора радити свакодневно како на личном тако и на колективном па и на ширем друштвеном плану.

Једна од учесница је рекла да су овакве едукације пријеко потребне нашим предузећима и да су „љековите“.

Предавачице ЛидeрЛaб-а,  Центра за лични развој, тренинг и едукацију,  Aњa Бундaлo и Сњeжaнa Удoвичић Живкoвић су добиле све похвале од учесница посебно везано за добру атмосферу, интеракцију и укључивање свих учесница у дискусију гдје је у неким моментима било око 30 учесница на везу што није ни мало лако водити и дати простора свима да се искажу било усмено било писмено путем чета.

Посебно је била занимљива вјежба коју смо сви заједно радили са  Сњeжaном  Удoвичић Живкoвић, која је све записивала и заједно смо коментарисале и предлагале рјешења  а тицало се избора најбољих стратегија за постизање здраве комуникације и  формирања тимова „team building“.

Општи утисак са радионице је изузетно добар те се све радују наставку обуке, односно Трећој  радионици под називом „Ефективни састанци и продуктивност запослених“ која ће се одржати 08. децембра уживо у Подручној привредној комори.