Позив на јавне консултације о примјени правилника о посебним условима за вршење контролног испитивања апарата за гашење почетног пожара

22.11.2021


Министарство унутрашњих послова Републике Српске и Привредна комора Републике Српске, позивају све заинтересоване чланице Привредне коморе Републике Српске да присуствују јавним консултацијама о примјени Правилника о посебним условима за вршење контролног испитивања апарата за гашење почетног пожара (Службени гласник Републике Српске број: 5/21 и 48/21).

Јавне консултације ће се одржати дана 26.11.2021. године у 12,00 часова у просторијама Привредне коморе Републике Српске, сала „Јахорина“.

С обзиром на тренутне околности изазване појавом вируса COVID-19, број учесника ће бити ограничен на максимално 50 особа у сали „Јахорина“  која има дупли капацитет, управо како бисмо омогућили да се испоштују све епидемиолошке мјере и да се осигура безбједан боравак свих учесника који би присуствовали јавним консултацијама.

Позивамо све заинтересоване за присуство на јавним консултацијама, да се пријаве на е-маил адресу aleksandraik@komorars.ba најкасније до 24.11.2021. године до 16 часова.

Наведеним Правилником се, међу осталим, дефинишу посебни услови за простор, техничку опремљеност и оспособљеност сервисера, који морају бити испуњени за вршење контролног испитивања апарата за гашење почетног пожара, редовни прегледи апарата, периодични прегледи апарата, те контролно испитивање посуде апарата.