Позив на обуку „Дигитална академија“

23.03.2022


Центар за дигиталну трансформацију Привредне коморе Републике Српске организује нови програм обуке под називом „Дигитална академија“, чији је циљ стицање знања о различитим видовима и могућностима дигитализације у пословању. Програм обуке је креиран кроз пројекат „ДигиталБИЗ“ који проводи Развојни програм Уједињених нација у БиХ (УНДП у БиХ).

Коме је намијењена?

„Дигитална академија“ је намијењена едукацији запослених у малим и средњим привредним друштвима која су у процесу дигиталне трансформације пословања или намјеравају да га започну. Кроз овај програм обуке полазници ће савладати елементе дигиталне трансформације које су заједничке свим секторима привреде и упознати се са могућностима развоја нових производа и примјене иновација путем дигитализације.

Програми

„Дигитална академија“ садржи два модула обуке:

  • Модул 1: Дигитализација и развој новог производа и услуга (дводневна обуке, 07-08.04.2022. са почетком у 10 часова у просторијама Привредне комора РС)
  • Модул 2: Пословни модели и дигитализација процеса и процедура (Онлине платформа за е-леарнинг ПКРС: https://edukacije.komorars.ba/)

Први модул обуке биће организован у просторијама Привредне коморе РС, док ће други модул бити организован на дигиталној платформи за e-learning. Број учесника првог модула је 20, док ће онлине обука омогућити модуларно похађање садржаја неограниченом броју учесника, уз предност флексибилног праћења едукације. Онлине обука ће бити доступна на онлине платформи за e-learning https://edukacije.komorars.ba/ од 15.04.2022. године.

Котизација

Обука по учеснику износи 997 КМ од којих пројекат ДигиталБИЗ финансира 90% трошкова, те котизација по учеснику износи 99 КМ + ПДВ. За пријаву двије особе из истог предузећа омогућен је попуст од 20%.

Што добијате од Дигиталне академије?

Обука обухвата 16 сати предавања LIVE и ONLINE, те едукативни материјали предавача у електронском облику. Сви кандидати који буду похађали обуку, имаће прилику да провјере стечено знање и добију увјерење о успјешно одслушаној „Дигиталној академији“.

Пријаве се врше попуњавањем онлине пријавног обрасца https://edukacije.komorars.ba/ . Због ограниченог броја учесника за први модул, рок за пријаву је петак 01.04.2022. године. Све додатне информације можете добити на телефон +387 51 493 138. Контакт особа је Николина Доронтић Алибабић.

Позивамо вас да се на вријеме пријавите за ову обуку и сазнате бројне могућности које нуди дигитализација и примјена иновација у привреди.

Дигитална академија-позив

Дигитална академија-програм