Позив на семинар „Рачуноводство међународних компанија, порези у Словенији, САД-у и Републици Српској“

24.03.2023


Подручна привредна комора Бања Лука организује семинар на тему  „Рачуноводство међународних компанија, порези у Словенији, САД-у и Републици Српској“ који ће се одржати 20.4.2023. године (четвртак ) у времену од 10.00 до 14.00 часова у просторијама Подручне привредне коморе Бања Лука, Бранка Ћопића бр. 6, у Бањој Луци.

Циљ семинара је на једноставан и пријемчив начин представити функционисање интернационалних компанија и процеса који могу бити изразито комплексни у примјени те да након истог учесници добију јаснију слику о томе како компаније функционишу са правног, рачуноводственог и пореског аспекта уз осврт на УСА и Словенију. Она предузећа која већ имају искуства у овоме могу разријешити неке недоумице , употпунити своја знања те на постављена питања добити детаљна појашњења од  уважених стручњака у овој области.

Семинар је намијењен: Рачуновођама, пореским савјетницима, финансијским менаџерима, економистима, професорима, студентима, привредним  друштвима и сл.

ПРОГРАМ СЕМИНАРА  

ПРЕДАВАЧИ И РЕФЕРЕНЦЕ

Партнер у обуци: Агенција „ФИНА“ Јелена Кекеровић, Лакташи

Напомена: Обезбијеђен је преводилац за енглески језик (Тијана Мићић).

Пријављивање: Учешће на семинару је бесплатно за учеснике, а пријавити се треба до 19.04.2023., путем линкаhttps://docs.google.com 

Кoнтaкти за сва додатна питања: Нада Будиша, 065/636-404, nadab@bl.komorars.ba