Позив на семинар "Технике и вјештине вођења туристичких група"

17.03.2023


Подручна привредна комора Бања Лука организује дводневни семинар на тему „Технике и вјештине вођења туристичких група“ који ће се одржати 30. и 31.3.2023. године (четвртак и петак) у времену од 9.00 до 15.00 часова у просторијама Подручне привредне коморе Бања Лука, Бранка Ћопића бр. 6 у Бањалуци.

Семинар кроз теоријски дио обуке и студију случаја нуди најновија сазнања из области унапређења  послова туристичког водича, тј. рјешења и примјере из праксе која показују која знања, технике и вјештине за рад треба да посједује туристички водич и како ријешити конфликтне ситуације током вођења групе.

Циљ семинара: Подизање нивоа знања и вјештина полазника за обављање послова водитеља туристичких група односно послова туристичког водича, кроз припрему полазника за самосталну активност вођења туристичких група и повећање радне ефикасности туристичких водича а самим тим и повећање квалитета туристичке понуде.

Семинар је намијењен туристичким водичима или онима који то хоће да постану, изнајмљивачима приватних смјештаја, руководиоцима хотела, власницима кућа и апартмана, камповима, путничким и туристичким агенцијама, спортским радницима, те свим особама које у оквиру свог посла имају потребу да воде групе страних или домаћих туриста или посјетилаца на одређеној дестинацији (регион, град и слично).

Партнер у обуци: Publika Consulting, Б. Лука,

Предавач: Ненад Козић,консултант (кратка биографија)

Материјал: Обезбијеђен је радни материјал у електронској форми.

Сертификат: Полазници добивају сертификат.

Програм семинара

Пријава за семинар

Пријављивање и котизација: Пријавити се треба до 28.03.2023. године на мејл: nadab@bl.komorars.ba слањем пријаве за семинар у којој можете пронаћи све информације о котизацији и условима плаћања.