Позив на тренинг Пословно планирање - дигитална мапа пута

16.05.2023


Привредна комора Републике Српске у сарадњи са Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH организује тренинг на тему “Пословно планирање – дигитална мапа пута“, који ће се одржати у просторијама Привредне коморе Републике Српске, 22. маја (понедјељак) 2023. године са почетком у 11:00 часова.

Организацију радионице омогућио је пројекат “Иновације и дигитализација у малим и средњим предузећима у Босни и Херцеговини“, којег имплементира ГИЗ у име Њемачке владе (БМЗ).

Примјена дигиталних технологија доприноси ефикаснијем управљању ресурсима, стандардизацији пословних процеса, смањењу грешака у раду, оптимизацији трошкова као и доношењу одговарајућих пословних одлука на основу поузданих података. Циљ организације тренинга је да учесници унаприједе знање и размјене искуства у области пословног планирања као важног предуслова за успјех пословних стратегија и добро позиционирање предузећа на тржишту, са акцентом на интегрисање дигиталних рјешења у пословне планове. Учесници ће имати прилику да се кроз практичан и интерактиван рад упознају са алатима за пословно планирање попут дигиталне мапе пута.

Овим путем Вас позивамо да учествујете у радионици “Пословно планирање – дигитална мапа пута“.

Предавачи су сарадници њемачког Luvent Consulting GmbH и уједно стручњаци за дигиталну трансформацију малих и средњих предузећа са дугогодишњим искуством:

  • Миодраг Костић, Србија
  • Кемал Качапор, БиХ
  • Александар Мастиловић, БиХ

Присуство овој радионици ће бити могуће уживо у Привредној комори РС (Бања Лука, ул. Бранка Ћопића 6). Број мјеста је ограничен, а пријаве за овај догађај су могуће најкасније до петка, 19.05.2023.године.

Агенда_Пословно планирање – дигитална мапа пута

Све додатне информације можете добити на телефон +387 51 493 138. Контакт особа је Соња Милинчић (sonjam@komorars.ba).