Позив за учешће у програму подршке предузетницима

02.06.2017


Удружење за промоцију предузетништва СТАРТ основано је са циљем подршке развоју предузетништва у Републици Српској. Од 2012. године удружење СТАРТ је реализовао пројекте подржане од стране организација као шо су УНДП, СДЦ, УСАИД, Амбасаде Сједињених Америчких Држава у БиХ, Swisscontact итд.

Тражећи нове начине подршке предузетницима, Удружење за промоцију предузетништва СТАРТ је покренуло пројекат под називом СТАРТ Картица. СТАРТ Картица представља пројекат намјењен самосталним предузетницима и власницима предузећа који им омогућава уштеде у свакодневном пословању. Као учесници пројекта предузетници су у могућности да остваре попусте у распону од 5% до 50% на услуге као што су: банкарске услуге, услуге осигурања, услуге штампе, услуге дизајна логотипа, услугу израде рекламе, услугу брендирања објеката и возила, услуге вебдизајна, рачуноводствене услуге итд. Тренутно, у сарадњи са партнерима као што су НОВА Банка, Wiener осигурање, ПрофиНова, Агенција Спектар, ЛРЦ БИС, ББПринт, МАНИА и многи други, предузетницима је омогућен попуст на 27 услуга.

Детаљну листу партнера као и опис услуга можете пронаћи кликом на сљедећи линк СТАРТ картица

Овим путем Удружење СТАРТ позива предузетнике да се региструју за учешће у пројекту. Учешће у пројекту је БЕСПЛАТНО за све самосталне предузетнике и правна лица који су регистровани у Бањој Луци, а од чије регистрације код надлежног органа није прошло 6 мјесеци. Сви заинтересовани за учешће у пројекту могу се пријавити путем сљедећег линка

ПРИСТУПНИЦА

КОНТАКТ ПОДАЦИ

www.startkartica.ba

info@startkartica.ba

060 360 5366