"Приједор Инвест 2019: Трансформација"

11.11.2019


Посебно нам је задовољство позвати Вас да узмете учешће на привредном догађају под називом Приједор Инвест 2019: Трансформација, које Град Приједор организује заједно са Подручном привредном комором Бања Лука, канцеларијом у Приједору и Агенцијом “ПРЕДА-ПД”, а уз подршку УНДП-а и Швицарске агенције за развој и сарадњу СДЦ.

Ради се о дводневном догађају који ће се одржати 28.-29. новембра 2019. године, у Хотелу Приједор.

Концепт Конференције подразумјева три паралелна сегмента, и то: 

- конференцијски дио;

- изложбени дио;

- Б2Б сусрети.

Примарни циљ Конференције је промоција града Приједора и других локалних заједница, као средина које су започеле са процесима трансформације:

- привреде од некадашњих великих система, ка концепту МСП;

- од традиционалне, ка привреди модерних технологија;

- од традиционалних образовних програма, ка онима са нагласком према конкретним практичним зањима и вјештинама;

- од традиционалних, ка иновативним сервисима за потребе привреде.

Намјера је да се учесницима кроз конференцијски дио прикаже и представи што више локалних успјешних и афирмативних прича, организација, фирми, индивидуалаца, те директно и непосредно обезбједи комуникација са њима.

Изложбени дио Конференције омогућиће локалним привредницима из разних дјелатности да се представе учесницима Конференције на заједничким штандовима у једној модерној, некомерцијалној поставци, уз могућност да гостујуће фирме учествују и у изложбеном дијелу.

Поред тога, дводневни састанци „бусинесс-то-бусинесс“ (Б2Б) који се планирају у складу са циљевима и интересима учесника, пружиц́е могуц́ност преговора и умрежавања за привредне субјекте из Босне и Херцеговине и других земаља.

Молимо Вас да у складу са наведеним, резервишете најављене датуме (28.-29.11.2019.) и водећи се својим интересима и могућностима, узмете активно учешће у овом догађају.

ВАЖНА НАПОМЕНА:

Сви заинтересовани учесници требају извршити пријаву на wеб платформи која је посебно припремљена и која омогућава он-лине регистрацију уз једноставно уношење података о пословном субјекту, те након регистрације, праћење промјена и заказивање састанака у складу са интересима учесника.

Регистрацију можете извршити на следећем линку: http://prijedorinvest2019.talkb2b.net/members/register или путем попуњавања обрасца, након чега ће организатор извршити унос података на wеб платформу. 

Пријава и учешће на догађају су БЕСПЛАТНИ. За регистроване учеснике обезбјеђен је ручак и освјежење како је предвиђено Агендом.

За све додатне информације и појашњења будите слободни контактирати нас на следеће контакте:

Саша Каралић: Т:: 052 245 137 или 065 675 979 Е:: sasa.karalic@prijedorgrad.org

Бојан Јојић: Т:: 052 240 410 или 065 818 982 Е:: infocentar@preda.rs.ba

Дијана Ђаковић: Т:: 052 240 021 или 065 633 Е:: dijanak@bl.komorars.ba       

ОБРАЗАЦ ЗА РЕГИСТРАЦИЈУ

ПОЗИВНИЦА - Позивница са Агендом (радна верзија) коју можете прослиједити својим пословним партнерима за које сматрате да могу имати интереса да учествују на пословном догађају.