Професионална обука из различитих области права

07.03.2022


Друштво „Сајић Consulting“ д.о.о. Бања Лука је већ одржало три успјешна програма обуке под називом Академија који је намијењен свим заинтересованима којима је потребна професионална обука из различитих области права.

Овај програм се остварује у сарадњи са Адвокатском фирмом „Сајић“ о.д. Бања Лука, а осмишљен је као низ часова практичне наставе на којима полазници кроз примјере, рјешавање проблема и конкретну професионалну обуку стичу неопходна знања и професионалне вјештине из различитих области права са којима у досадашњем раду нису били упознати или нису стекли довољно искуства.

Почетак нове Академије планиран је средином марта 2022. године, а предстојећа обука је предвиђена у трајању од 50 часова који ће се изводити три пута седмично по два сата.

Имајући у виду и епидемиолошку ситуацију у претходне двије године, један од значајнијих циљева је било обезбиједити услове за сигурно провођење обуке за све полазнике и професионалце који ће их обучавати, те се Академија може одржавати уз физичко присуство и онлине путем.

Задовољство полазника из претходно одржана три програма су мотив да наредни циклус обуке омогући прилику осталим заинтересованим за квалитетно усавршавање.

За све чланице Привредне комора Бања Луке омогућен  је попуст у висини од 30% од цијене програма.

Уколико сте заинтересовани за овај програм, образац за пријаву и додатне информације могу се добити путем телефона: 051/223-631, 223-642, 066/453-798 или путем emaila: info@sajicconsultong.com

Детаљније о Академији