Регионални сајам привреде, пољопривреде и туризма ПРЊАВОР 2022

19.05.2022


Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић отворио је данас у Прњавору 10. Регионални сајам привреде, пољопривреде и туризма на којем се представља више од 120 излагача.

Сајам је окупио велики број домаћих и страних привредних субјеката, економских експерата, функционера републичких и локалних органа власти, представника привредних комора, а позиви за учешће упућени су и представницима пријатељских градова, као и дипломатско-конзуларним представницима страних земаља акредитованим у БиХ.

Сви сајамски излагачи и гости ће имати могућност да учествују у панел-дискусији о теми „Изазови развоја привреде Прњавора у 2022. години“ и ступе у директан контакт са званичним представницима општине, успоставе пословне контакте са другим привредницима и учесницима Сајма.

Покровитељи 10. Сајма привреде, пољопривреде и туризма „Прњавор 2022“ су Влада Републике Српске и начелник општине Дарко Томаш, а сајму присуствују и представници Подручне привредне коморе Бањалука.

Сајам се одржава 19. и 20. маја 2022.године, у просторијама спортске дворане „Слога“ у Прњавору, у организацији „RS Consulting and Trade“ д.о.о. Бања Лука и Општине Прњавор.