Стручно савјетовање: „Практична примјена Закона о порезу на доходак, Закона о доприносима, Закона о раду и подзаконских аката са аспекта измјена тих закона у децембру мјесецу 2021. године у циљу повећања плата у Републици Српској“

10.03.2022


Министарство рада и борачко-инвалидске заштите и Министарство финансија Републике Српске организују стручно савјетовање на тему „Практична примјена Закона о порезу на доходак, Закона о доприносима, Закона о раду и подзаконских аката са аспекта измјена тих закона у децембру мјесецу 2021. године у циљу повећања плата у Републици Српској“ на којем могу присуствовати сва заинтересована правна и физичка лица која примјењују наведене прописе.

Стручно савјетовање ће се одражати у великој сали Републичке управе за инспекцијске послове – Одјељење Бањалука улица Вељка Млађеновића бб, у кругу Инцела, у петак 18. марта 2022. године с почеком у 11 часова.

Сва заинтересована лица која примјењују наведене прописе могу да припреме питања у писменој форми на горе наведену тему која могу поставити представницима министарстава, Пореске управе и Инспекције рада.