Позив за учешће на „SEE INVESTEXPO 24“ у Крагујевцу

Позив за учешће на „SEE INVESTEXPO 24“ у Крагујевцу

Град Крагујевац, као генерални покровитељ, у сарадњи са Шумадија сајмом и Регионалном агенцијом за економски развој Шумадије и Поморавља организује SEE InvestExpo 24.

Поменути догађај ће окупити локалне самоуправе из Србије и региона, представнике привредних комора, амбасада, пословних удружења и асоцијација, консултантских кућа, банака, државних институција, развојних агенција, невладиних организација и инвестиционих фондова као и бројне привреднике и инвеститоре из Србије и региона.

Планирани догађај има за циљ да допринесе бржем умрежавању партнера и унапређењу капацитета за привлачење потенцијалних инвеститора из јавног и приватног сектора. Поред тога, на SEE InvestExpo 24 биће представљен и стратешки значај организације EXPO 2027 за развој Републике Србије, са нагласком на интервенције у централној Србији и будуће инвестиционе пројекте, као и изградњу инфраструктуре за EXPO 2027.

SEE InvestExpo 24 ће се одржати на Шумадија сајму у Крагујевцу, 4. октобра 2024. године, од 11.00 до 18.00 часова.

Подручна привредна комора Бањалука ће узети учешће на горе наведеном догађају, те користимо ову прилику да све заинтересоване привреднике позовемо да нам се придруже како бисмо што квалитетније представили наше инвестиционе локације и развојне пројекте.

Молимо вас да своје интересовање и учешће потврдите најкасније до 10.9.2024. на kabinet@bl.komorars.ba