Представници Привредне комора Републике Српске – Подручне привредне коморе Бања Лука посјетили су Привредну комору Србије – Регионалну привредну комору западнобачког управног округа Сомбор

Успјешан завршетак дводневне посјете Привредној комори Сомбор, која је одржана 20. и 21. јуна. Током ова два дана, привредници из Српске су имали прилику да посјете привредна друштва винарију Драгић, Агро Плус и Вожд гдје су се упознали са њиховим пословањем и производним процесима.
Винарија Драгић, позната по врхунским винима, Агро Плус и Вожд који су лидери у пољопривредној производњи на територији Сомбора угостили су привреднике из Српске и омогућили им да разговарају са власницима и менаџментом предузећа. Ова посјета је била прилика за размјену искустава, идеја и пословних контаката између привредника из различитих регија.
Учесници привредних сусрета из Републике Српске су била привредна друштва: Витаминка, Бања Лука; Фармофит-Рапић Градишка; ПЗ Клековача, Петровац; Голић траде, Градишка; Босна монтажа, Приједор; СХП Целеx, Бања Лука и Рударски институт, Приједор.

Током посјете, одржани су и Б2Б разговори који су пружили прилику за директан контакт између привредника из Бањалучке регије и Сомбора. Овакви сусрети су од изузетног значаја за јачање пословних веза и промоцију привредне сарадње између различитих региона.
Надамо се да ће ова посјета резултирати успостављањем дугорочних пословних веза и сарадње између привредника из Српске и Србије. Овакви сусрети су од изузетног значаја за јачање пословних веза и промоцију привредне сарадње између различитих региона.