Predstavnici Privredne komora Republike Srpske – Područne privredne komore Banja Luka posjetili su Privrednu komoru Srbije – Regionalnu privrednu komoru zapadnobačkog upravnog okruga Sombor

Uspješan završetak dvodnevne posjete Privrednoj komori Sombor, koja je održana 20. i 21. juna. Tokom ova dva dana, privrednici iz Srpske su imali priliku da posjete privredna društva vinariju Dragić, Agro Plus i Vožd gdje su se upoznali sa njihovim poslovanjem i proizvodnim procesima.
Vinarija Dragić, poznata po vrhunskim vinima, Agro Plus i Vožd koji su lideri u poljoprivrednoj proizvodnji na teritoriji Sombora ugostili su privrednike iz Srpske i omogućili im da razgovaraju sa vlasnicima i menadžmentom preduzeća. Ova posjeta je bila prilika za razmjenu iskustava, ideja i poslovnih kontakata između privrednika iz različitih regija.
Učesnici privrednih susreta iz Republike Srpske su bila privredna društva: Vitaminka, Banja Luka; Farmofit-Rapić Gradiška; PZ Klekovača, Petrovac; Golić trade, Gradiška; Bosna montaža, Prijedor; SHP Celex, Banja Luka i Rudarski institut, Prijedor.

Tokom posjete, održani su i B2B razgovori koji su pružili priliku za direktan kontakt između privrednika iz Banjalučke regije i Sombora. Ovakvi susreti su od izuzetnog značaja za jačanje poslovnih veza i promociju privredne saradnje između različitih regiona.
Nadamo se da će ova posjeta rezultirati uspostavljanjem dugoročnih poslovnih veza i saradnje između privrednika iz Srpske i Srbije. Ovakvi susreti su od izuzetnog značaja za jačanje poslovnih veza i promociju privredne saradnje između različitih regiona.