У Бијељини отворен сајам „Интерагро 2024“

У Бијељини отворен сајам „Интерагро 2024“

У Бијељини је почео 22. Међународни сајам пољопривреде, лова и риболова „ИНТЕРАГРО 2024“ који ће се трајати у периоду од 19. до 21. септембра 2024. године.

Сајам је отворио министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Саво Минић, а свечаном отварању присуствовао је и предсједник Подручне привредне коморе Бањалука, Горан Рачић.

Током три сајамска дана посјетиоци ће имају прилику да виде богату понуду пољопривредне механизације и алата, сјеменског и садног материјала, као и хране и пића, меда и производа од меда, прибора за лов и риболов, средстава за заштиту и узгој биља, те сточне хране и минералних ђубрива.

Планиран је и пратећи програм као што су изложбе пољопривредне механизације, прикључака и опреме за пољопривреду, најквалитетнијих сточних грла, али и научно-стручна савјетовања, промоције, јавне трибине и пословни сусрети.

Пољопривредна механизација, ситни алати, изложбе пчеларских производа и цвијећа организовани су на више од 12.000 метара квадратних изложбеног простора, а до сада је то било на 3.700 метара квадратних.

Сајам организује бијељинско предузеће “Град”, а покровитељи су Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске и град Бијељина.

Сајам је окупио преко 300 излагача, а партнери овогодишњег сајма су Република Србија, Привредна комора Војводине и Привредна комора Републике Српске.

Очекујемо вас на штанду Привредне коморе Републике Српске!