Позив на семинар „Револуција у ХР сектору“

Позив на семинар „Револуција у ХР сектору“

Подручна привредна комора Бања Лука и „Еlitе Аcаdеm Bаlkаns“ из Београда организују едукатовно-савјетодавну презентацију са панел дискусијом на тему „Револуција у ХР сектору“ која ће се одржати 22.03.2024. године,  у просторијама Подручне привредне коморе Бања Лука, Улица Бранка Ћопића број 6 са почетком у 10.00 часова.

Сваким даном су све већи проблеми у сектору људских ресурса. Све је мање људи, мање радне снаге на тржишту, мање су спремни да раде, теже их је мотивисати, лако напуштају посао, захтјеви су им већи  а најтеже их је задржати. Све је то довело до тзв. револуције у сектору људских ресурса или ХР сектору. У прошлости је такође било проблема са запошљавањем, тешко се долазило до посла. Сигуран посао је значио „срећу.“ Данас више није тако а у наредном периоду ће бити још теже. Нове генерације, нови начини комуникације, све захтјевнији и послодавци и тражиоци посла итд.  Све се пребрзо дешава и доводи до честих промјена. Лоша је вијест да ће бити све више проблема у овом сектору али добра је вијест да је све у „нашим рукама“ дакле све зависи од нас.

„Еlitе Аcаdеm Bаlkаns“ и њихови предавачи имају европске рецепте за рад са људима, спремни су за нове изазове, користе најнапредније технологије за тестирање компанија и људи како би исправили уочене проблеме и недостатке у функционисању компаније.

ПРОГРАМ СЕМИНАРА, 22.03.2024. /10.00 – 14.30/

  • 10.00 – 10.05 / Увод, Горан Рачић, Предсједник ППК БЛ
  • 10.05 – 10.45 / Интелектуални капитал (потенцијали и могућности), Јасмин Хасанчевић
  • 10.45 – 12.00 / Трендови и тенденције у ХР-у, Миша Павичевић
  • 12.00 – 12.30 / Пауза за освјежење
  • 12.30 – 14.00 / Генерације и њихова мотивација, „FQ15“ + тестови, Миша Павичевић
  • 14.00 – 14.30 / Панел дискусија

Семинар  је намијењен власницима и директорима предузећа,  водитељима људских ресурса и запосленима у ХР сектору.  Ово је добра прилика да учесници обуке упознају дио италијанске Елитне академије за Балкан и размијене искуства са стручњацима који иза себе имају дугогодишњи рад у овој области.

Предавачи:

  1. Јасмин Хасанчевић,  директор „ICC“  Тузла и партнер „Еlitе Аcаdеmy  BiH“, сa 22 гoдинe искуствa у oблaсти корпоративног управљања, посједује више ЕУ сертификата за комерцијалне вјештине и управљање људским ресурсима
  2. Миша Павичевић,CEO „Еlitе Аcаdеmy  Bаlkаns Beogard“, са више од 20 година искуства у вођењу страних компанија на Балкану, у сектору инсвестиција, менаџмента, подршке страним инвестицијама на Балкану, те раду са преко 100 компанија у Швајцарској, Италији и на Балкану.

Сeртификaт: Полазници добивају сертификат о учешћу на радионици .

Пријављивање: Пријавити се требате  до 20.03.2024. путем линка: https://forms.gle/7dptBEhpoUhXgX2y6

Напомена: Организатори су обезбиједили да овај семинар буде бесплатан за учеснике.