Poziv na seminar „Revolucija u HR sektoru“ 28.02.2024

Poziv na seminar „Revolucija u HR sektoru“ 28.02.2024

Područna privredna komora Banja Luka i „Elite Academy  Balkans“ iz Beograda organizuju edukatovno-savjetodavnu prezentaciju sa panel diskusijom na temu „Revolucija u HR sektoru“ koja će se održati 22.03.2024. godine,  u prostorijama Područne privredne komore Banja Luka, Ulica Branka Ćopića broj 6 sa početkom u 10.00 časova.

Svakim danom su sve veći problemi u sektoru ljudskih resursa. Sve je manje ljudi, manje radne snage na tržištu, manje su spremni da rade, teže ih je motivisati, lako napuštaju posao, zahtjevi su im veći  a najteže ih je zadržati. Sve je to dovelo do tzv. revolucije u sektoru ljudskih resursa ili HR sektoru. U prošlosti je takođe bilo problema sa zapošljavanjem, teško se dolazilo do posla. Siguran posao je značio „sreću.“ Danas više nije tako a u narednom periodu će biti još teže. Nove generacije, novi načini komunikacije, sve zahtjevniji i poslodavci i tražioci posla itd. Sve se prebrzo dešava i dovodi do čestih promjena. Loša je vijest da će biti sve više problema u ovom sektoru ali dobra je vijest da je sve u „našim rukama“ dakle sve zavisi od nas.

„Elite Academy  Balkans“ i njihovi predavači imaju evropske recepte za rad sa ljudima, spremni su za nove izazove, koriste najnaprednije tehnologije za testiranje kompanija i ljudi kako bi ispravili uočene probleme i nedostatke u funkcionisanju kompanije.

Program seminara, 22.03.2024. /10.00 – 14.30/

  • 10.00 – 10.05 / Uvod, Goran Račić, Predsjednik PPK BL
  • 10.05 – 10.45 / Intelektualni kapital (potencijali i mogućnosti), Jasmin Hasančević
  • 10.45 – 12.00 / Trendovi i tendencije u HR-u, Miša Pavičević
  • 12.00 – 12.30 / Pauza za osvježenje
  • 12.30 – 14.00 / Generacije i njihova motivacija, „FQ15“ + testovi, Miša Pavičević
  • 14.00 – 14.30 / Panel diskusija

Seminar  je namijenjen vlasnicima i direktorima preduzeća,  voditeljima ljudskih resursa i zaposlenima u HR sektoru.  Ovo je dobra prilika da učesnici obuke upoznaju dio italijanske Elitne akademije za Balkan i razmijene iskustva sa stručnjacima koji iza sebe imaju dugogodišnji rad u ovoj oblasti.

Predavači:

  1. Jasmin Hasančević,  direktor „ICC“  Tuzla i partner „Elite Academy  BiH“, sa 22 godine iskustva u oblasti korporativnog upravljanja, posjeduje više EU sertifikata za komercijalne vještine i upravljanje ljudskim resursima
  2. Miša Pavičević,CEO „Elite Academy  Balkans Beogard“, sa više od 20 godina iskustva u vođenju stranih kompanija na Balkanu, u sektoru insvesticija, menadžmenta, podrške stranim investicijama na Balkanu, te radu sa preko 100 kompanija u Švajcarskoj, Italiji i na Balkanu.

Sertifikat: Polaznici dobivaju sertifikat o učešću na radionici .

Prijavljivanje: Prijaviti se trebate  do 20.03.2024. putem linka: https://forms.gle/7dptBEhpoUhXgX2y6

Napomena: Organizatori su obezbijedili da ovaj seminar bude besplatan za učesnike.