Dobrodošli u Komoru na II Festival vina, rakija i hrane

04.12.2023


Poštovani privrednici, partneri i svi ljubitelji naših vina, rakija i hrane pozivamo Vas da posjetite Festival domaćih vina, rakija i hrane koji organizujemo u četvrtak, 7. decembra 2023. godine, od 12.30 do 18.00 časova u prostorijama Područne privredne komore Banja Luka, Branka Ćopića 6, Banja Luka.

Na II Festivalu domaćih vina, rakija i hrane predstaviće se više od 30 proizvođača najkvalitetnijih domaćih proizvoda iz Republike Srpske koji imaju bezvremensku vrijednost.

U konferencijskoj sali Privredne komore, proizvođači iz Srpske će predstaviti proizvode, razmjeniti iskustva, promovisati svoje poslovne ciljeve, obaviti bilateralne razgovore sa ugostiteljima i distributerima pića, te iznijeti stavove pred medijima i donosiocima odluka i predložiti inicijative za unapređenje ambijenta za privređivanje.

Kroz ovakve poslovne skupove promotivnog karaktera, Privredna komora želi svim zainteresovanim stranama obezbjediti prostor i priliku za razmjenu iskustava, za predstavljanje kreativnih i održivih rješenja, kao i za iznošenje prijedloga za uklanjanje ograničenja u poslovanju upućivanjem inicijativa zvaničnicima.

Bila bi nam čast da posjetite pomenuti Festival, probate domaće proizvode, ali i iskoristite poslovne prilike koje ovaj događaj nudi.

Dobrodošli u Komoru!

Pozivno pismo sa Agendom