Stručna prezentacija na temu „Osiguranje potraživanja“

05.10.2023


Wiener osiguranje VIG, uz podršku Područne Privredne komore Banja Luka organizuje stručnu prezentaciju na temu „Osiguranje potraživanja“. Prezentacija će se održati u četvrtak, 12.10.2023. godine sa početkom u 11:00 časova u prostorijama Područne privredne komore Banja Luka.

Edukacija o zaštiti nenaplaćenih potraživanja i načinima adekvatne osiguravajuće zaštite je od velikog značaja za poslovanje kompanije. Osiguranje potraživanja jedinstven je proizvod Wiener osiguranja i predstavlja način kako da vlasnici kompanija osiguraju finansijsku sigurnost preduzeća, jer štiti prodavce roba ili usluga od rizika neplaćanja njihovih kupaca, a na prezentaciji ćete imati priliku da saznate upravo to - kako se zaštiti u slučaju da kupac prestane plaćati.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo prednosti osiguranja pоtrаživаnја za koje smatramo da može biti kvalitetan oslonac uspješnog poslovanjа Vaše kompanije, stoga Vas pozivamo da uzmete učešće u ovoj prezentaciji i svojim aktivnim učešćem date doprinos razvoju našeg proizvoda, a sebi obezbijedite sigurnost u poslovanju.

Molimo da svoje prisustvo ovom događaju potvrdite slanjem prijave na e-mail nadab@bl.komorars.ba najkasnije do 10. oktobra 2023. godine.

Pozivno pismo

Prijava


Dnevni red:

11.00 – 11.10 Uvodna riječ / Milja Kostadinović, direktorica prodajne mreže Wiener osiguranja VIG

11.10 – 12.20 Prezentacija „Osiguranje potraživanja“ Partnerska kuća Wiener osiguranja „COFACE“

12.20 – 12.45 Diskusija, pitanja i odgovori

12.45 – 13.30 Osvježenje