EkoIn Dunav - Ljetna škola zelenih inovacija i preduzetništva 2018

06.03.2018


Mladi talenti i preduzetnici sa fokusom na održive poslovne modele imaju mogućnost da se do 30. aprila 2018. godine prijave za Ljetnu školu za zelene inovacije i preduzetništvo u Bratislavi u Slovačkoj . Ako ste već postigli prve korake u pronalaženju rješenja za dati problem i motivisani ste da unaprijedite svoj održivi proizvod ili uslugu kako biste izašli na tržište, prijavite se!

Tokom petodnevne radionice tokom poslednje nedelje juna 2018. godine, učesnici će intenzivno raditi na validaciji svog poslovnog modela. Štaviše, oni će imati priliku da dobiju profesionalne povratne informacije od trenera i stručnjaka iz sektora zelenih i ekoloških inovacija. Oni će se fokusirati na teme poput modela prihoda, finansija, marketinga i prodaje, kao i prava intelektualne svojine. Na kraju Ljetne škole zelenih inovacija i preduzetništva, svaki učesnik će imati jasno razumijevanje kako se prihodi mogu uspješno ostvariti, koji su kanali promocije najvažniji za ciljnu grupu i kako mogu zaštititi svoja prava intelektualne svojine.

U poslednjim danima učesnici će predstaviti svoje ideje žiriju stručnjaka.

Ljetna škola zelenih inovacija i preduzetništva održava se od 25. do 30. juna 2018. godine u Bratislavi. Događaj je dio projekta EkoIn koji se provodi u okviru Dunavskog transnacionalnog programa i sufinansiran je iz fondova Evropske unije (ERDF i IPA)! Učešće je besplatno! Organizator će pokriti putovanje i smještaj za ograničen broj učesnika - za dalje informacije pročitajte ovdje.

Dobrodošle su prijave start-ap timova i individualnih preduzetnika ili talenata iz cijele Evrope a mogu se podnijeti ovdje do 30. aprila 2018.

 

PROGRAM

Principi eko-inovacije i eko-dizajn
Strategija digitalnog marketinga i hakiranje rasta
Prava intelektualne svojine
Strategije finansiranja i radionica o prodaji
Validacija zelenog poslovnog modela
Za moguće upite molimo kontaktirajte Igora Pandžića iz Područne privredne komore Banja Luka.

 

Datum:                 25. jun 2018. - 30. jun 2018

Trajanje:             pet dana

Vrijeme:            09:00 - 17:00

Mjesto:               Bratislava, konkretno mjesto će biti potvrđeno uskoro

Naknada:             besplatano učešće

 

Više informacija uskoro!