Unapređenje paketa benefita za zaposlene u IKT sektoru

21.02.2024


Pozivamo Vas na partnerstvo i stručno predavanje “Unapređenje Paketa Benefita za zaposlene u IKT Sektoru”, koji organizuje Gransko udruženje za IKT u Privrednoj komori Republike Srpske u saradnji sa Područnom privrednom komorom Banja Luka i Evropskim dobrovoljnim penzionim fondom – EDPF sa partnerima Alphabet Group d.o.o. i Proxima Consulting d.o.o.

Događaj će se održati u prostorijama Područne Privredne komore Banja Luka, na adresi Branka Ćopića 6, u petak 01. marta 2024. godine sa početkom od 10:00 časova, Sala “Sutjeska” na I spratu.

Suočavajući se sa sve većim izazovima u privlačenju i zadržavanju talentovanih stručnjaka u IKT sektoru, razumijemo da je ključno stvoriti radno okruženje koje ne samo da privlači najbolje talente, već ih i motiviše da ostanu i rastu zajedno sa Vašom kompanijom. U ovom duhu, želimo da Vas pozovemo da razmotrite jedinstvenu priliku za partnerstvo sa ciljem unapređenja paketa benefita za Vaše zaposlene, kroz saradnju sa vodećim osiguravajućim i penzionim fondovima.

Zašto je ovo važno?

IKT sektor se suočava sa globalnim nedostatkom stručnjaka, što znači da su kompanije poput Vaše u stalnoj potrazi za načinima kako da se izdvoje kao najbolji poslodavci po izboru stručnjaka. Studije pokazuju da zaposleni sve više vrednuju benefite koji direktno doprinose njihovoj finansijskoj sigurnosti i blagostanju, uključujući, ali ne ograničavajući se na, pakete privatnog zdravstvenog osiguranja, planove dopunskog penzionog osiguranja, i druge oblike dugoročne finansijske podrške.

Naša Vizija Partnerstva

Naš cilj je da izgradimo čvrsto partnerstvo sa osiguravajućim i penzionim fondovima koji su voljni da rade rame uz rame sa nama u kreiranju inovativnih, prilagođenih paketa benefita. Ovi paketi bi bili dizajnirani ne samo da zadovolje trenutne potrebe naših zaposlenih, već i da anticipiraju buduće izazove i prilike u njihovom profesionalnom i ličnom razvoju.

Šta tražimo od Vas?

Tražimo od Vas da se pridružite planiranom sastanku i predavanju, tokom kojeg bismo razgovarali o mogućnostima za saradnju i istražili specifične potrebe Vaših zaposlenih. Naš cilj je da zajedno kreiramo paket benefita koji će:

  1. Podržati zdravlje i dobrobit naših zaposlenih.
  2. Pružiti dodatnu finansijsku sigurnost i zaštitu.
  3. Stimulisati lojalnost zaposlenih i smanjiti fluktuaciju.

Sledeći Koraci

Ako ste zainteresovani za ovu priliku ili imate dodatnih pitanja, kontaktirajte nas na slobodand@komorars.ba i ict@komorars.ba ili putem telefona na 051/493 136 najkasnije do 28.02.2024. godine zbog organizacionih razloga!

Nadamo se da ćemo zajedno moći da izgradimo jaču, sigurniju i srećniju poslovnu zajednicu za naše trenutne i buduće zaposlene.

Zahvaljujemo vam na vremenu i razmatranju, i sa nestrpljenjem iščekujemo mogućnost naše buduće saradnje.

AGENDA događaja