FESTIVAL PIVA 2023

31.03.2023


„Festival piva 2023“ će biti održan 7. aprila 2023. godine od 11 do 18 časova u prostorijama Područne privredne komore Banja Luka, Branka Ćopića 6, Banjaluka. Manifestaciju organizuje Područna privredna komora u saradnji sa proizvođačima piva iz Republike Srpske, a uz podršku Zanatsko-preduzetničke komore RS, Poljoprivrednog zadružnog saveza RS i Banjalučke pivare.

U konferencijskoj sali Privredne komore svoje proizvode će izložiti proizvođači piva iz Srpske, a na događaj su pozvani najviši zvaničnici, predstavnici resornih ministarstava iz Srpske, BiH, Srbije i regiona, privrednici, sektor ugostiteljstva i turizma, kao i predstavnici medija i komorskih sistema iz regiona.

Proizvođači piva će imati priliku predstaviti pivo dok će posjetioci moći degustirati i učestvovati u bilateralnim razgovorima između proizvođača, ugostitelja i distributera pića iz BiH i regiona. Kroz druženje i razmjenu iskustava razmijenićemo mišljenja i perspektive u vezi sa proizvodnjom piva u Srpskoj te pokrenuti inicijativu za unapređenje ambijenta za privređivanje.