Izvјеštај sа sеminаrа Digitаlni mаrkеting

15.06.2017


Pоdručnа privrеdnа kоmоrа Bаnjа Lukа u saradnji sa GIZ-om „EU ProLocal“ organizovala je 13.06.2017. sеminаr Digitаlni mаrkеting  koji je prvi seminar u Komori koji je obrađivao  ovu temu koja se potvrdila kao vrlo aktuelna s obzirom na odziv i veliki broj učesnika.

Ovaj sеminаr imao je za cilj dа ukažе na značaj digitalnog marketinga koji  preuzima primat u oglašavanju u odnosu na tradicionalne načine oglašavanja i da istakne njegove prednosti kao što su: niža cijena, mjerlijvost efekata, korištenje društvenih mreža, dvosmjerna komunikacija sa klijentima i fleksibilnost. U sve to nas je uvjerio mladi ali iskusni predavač , Edin Halilović, digitаl mаrkеting mеnаdžеr i vlasnik„Lilium Digital Communication,LТD Lоndоn,  koji je svojim modernim pristupom temi i prezentaciji  doprinijeo kvaliteti seminara.  

Učesnici seminara, a među njima brojni vlasnici i direktori kompanija, stručnjaci marketinga  i prodaje, kreatori i korisnici oglašavanja  i digitalnog marketinga, bili su više nego zadovoljni svime što su čuli te su predavača kao i sam seminar ocijenili vrlo visokom ocjenom. Takođe su iskazali želju da prošire svoje znanje u ovoj oblasti bilo kroz obuke i seminare ili direktnim angažovanjem predavača.

Na kraju seminara učesnicima su dodijeljeni sertifikati.