Seminar "Marketing i brendiranje"

08.06.2018


Besplatan seminar pod nazivom „Marketing i brendiranje“, organizuju Područna privredna komora Banjaluka i GIZ EU ProLokal iz Banjaluke. Seminar će se održati 20. i 21.06.2018. godine (srijeda i četvrtak) u vremenu od 10.00 do 15.00 časova, u Područnoj privrednoj komori Banja Luka.

Cilj seminara: Naučiti kako marketinške aktivnosti sprovesti u preduzeću i postići najbolje rezultate uvažavajući tržište, njegove potrebe i zahtjeve. Kako napraviti marketing plan, primijeniti ga i kontrolisati. Spoznati suštinu brenda. Šta je brend? Kako ga izgraditi i upravljati njime.

Kome je namijenjen: Preduzetnicima, direktorima, rukovodiocima marketing službi, marketing stručnjacima i svima drugima zaposlenim u oblastima vezanim za plasman proizvoda, istraživanje tržišta, marketing, brendiranje, oglašavanje, dizajn roba i usluga i dr.

Predavači: Mr Dijana Komosar, sertifikovani trener i konsultant Invent-a (prvog dana seminara) i mr Miloš Šipragić, sertifikovani trener izvoznog menadžmenta od strane Predstavništva njemačke privrede u BiH i DEZA/GTZ konsultant (drugog dana seminara).

Sertifikat: Polaznici dobijaju potvrdu da su odslušali seminar.

Prijavljivanje: Ispunjenu prijavu iz priloga dostavite do 19.06.2018.godine. Prijave se evidentiraju po prioritetu pristizanja.

Kontakt osoba u Komori je Nada Budiša, (051 215 578, nadab@bl.komorars.ba).

PROGRAM SEMINARA

PRIJAVA ZA SEMINAR