Seminar za zaposlene u jedinicama lokalne uprave

01.08.2018


U okviru projekta KOOPLokalPodručna privredna komora Banja Luka provodi seminar za zaposlene u lokalnim upravama „Unapređenje komunikacije sa korisnicima usluga lokalne uprave“.

Seminar će biti održan 2. i 3. avgusta 2018. (četvrtak i petak) u sali Komore u Banjaluci.

Seminar je namijenjen zaposlenima u lokalnoj upravi koji svakodnevno direktno komuniciraju sa korisnicima usluga uprave. Polaznicima će biti predstavljeni alati i metode za olakšavanje komunikacije sa strankama i to posebno privrednicima. Radionica pruža mogućnost poboljšavanja usmene i pisane komunikacije, poboljšanja rezultata rada zbog jasnijeg prenošenja potrebnih informacija, smanjenja konflikata, te bolje predstavljanje organizacije u kojoj rade i posla koji obavljaju.

Seminar nije namijenjen donosiocima odluka. Projekat KOOPLokal će uskoro organizovati još jedan događaj edukativnog karaktera čija će ciljna grupa biti načelnici opština/gradova i načelnici odjeljenja.

Predavač je Ivan Marković, stručnjak u iConsult d.o.o iz Beograda, sa preko 500 održanih seminara u zemlji i inostranstvu. Biografija predavača se nalazi u prilogu.

 

Projekat “KOOPLokal – Jačanje saradnje Privredne KOmore i OPština na pružanju podrške ekonomskom razvoju na LOKALnom nivou” finansira Evropska unija u okviru zajedničkog programa Evropske unije i Vlade Njemačke za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj u BIH – EU ProLokal. Ukupna vrijednost projekta je 108.408,03 km OD KOJIH JE Evropska unija obezbijedila 86.726,43 KM kao dio podrške pozitivnom trendu oporavka od poplava iz 2014. godine kroz dalje poboljšanje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća. Projekat traje od 1.12.2017. do 30.11.2018. Više oprojektu možete pročitati na www.bl.komorars.ba