Stručna prezentacija na temu „Osiguranje potraživanja“

05.10.2023


Wiener osiguranje VIG, uz podršku Područne Privredne komore Banja Luka organizuje stručnu prezentaciju na temu „Osiguranje potraživanja“. Prezentacija će se održati u četvrtak, 12.10.2023. godine sa početkom u 11:00 časova u prostorijama Područne privredne komore Banja Luka.

Edukacija o zaštiti nenaplaćenih potraživanja i načinima adekvatne osiguravajuće zaštite je od velikog značaja za poslovanje kompanije. Osiguranje potraživanja jedinstven je proizvod Wiener osiguranja i predstavlja način kako da vlasnici kompanija osiguraju finansijsku sigurnost preduzeća, jer štiti prodavce roba ili usluga od rizika neplaćanja njihovih kupaca, a na prezentaciji ćete imati priliku da saznate upravo to - kako se zaštiti u slučaju da kupac prestane plaćati.

Predstavićemo Vam prednosti osiguranja pоtrаživаnја za koje smatramo da može biti kvalitetan oslonac uspješnog poslovanjа Vaše kompanije, stoga Vas pozivamo da uzmete učešće u ovoj prezentaciji i svojim aktivnim učešćem date doprinos razvoju našeg proizvoda, a sebi obezbijedite sigurnost u poslovanju.

Molimo da svoje prisustvo ovom događaju potvrdite slanjem prijave na e-mail nadab@bl.komorars.ba najkasnije do 10. oktobra 2023. godine.

Pozivno pismo

Prijava


Dnevni red:

11.00 – 11.10 Uvodna riječ / Milja Kostadinović, direktorica prodajne mreže Wiener osiguranja VIG

11.10 – 12.20 Prezentacija „Osiguranje potraživanja“ Partnerska kuća Wiener osiguranja „COFACE“

12.20 – 12.45 Diskusija, pitanja i odgovori

12.45 – 13.30 Osvježenje