Проширена сједница Савјета за женско предузетништво ППК БЛ

11.07.2019


Проширена сједница Савјета за женско предузетништво ППК БЛ одржана је у сриједу, 10.07.2019. године, а била је била посвећена промоцији пројекта Подршке  предузетништву жена Републике Српске и организовању Првог сајма женског предузетништва у Републици Српској који је планиран за 14. новембар 2019. године. 

Да бисмо што боље припремили наше предузетнице за сајам, одржано је кратко али ефектно предавање на тему „Припрема предузећа за излагање на сајму“. Очекујемо да ћемо у времену које је пред нама, привући велики број предузетница из земље и окружења за шта имамо реалне основе с обзиром на девет година преданог рада који је иза нас а који је презентован на овој Сједници и приказао рад и развој Савјета за женско предузетништво ППК БЛ од оснивања, 2010. до данас.

На Сједници је било ријечи и о Стратегији развоја предузетништва жена у РС и свему ономе што овај документ пружа за развој женског предузетништва у будућности. На крају Сједнице су чланице Удружења пословних жена из Сарајева представиле награду „Снага изврсности“ која се додјељује изузетним женама  за посебан допринос у друштву. Додјела ће бити уприличена у Сарајеву у новембру мјесецу ове године.