Унапређење пакета бенефита за запослене у ИКТ сектору

21.02.2024


Позивамо Вас на партнерство и стручно предавање “Унапређење Пакета Бенефита за запослене у ИКТ Сектору”, који организује Гранско удружење за ИКТ у Привредној комори Републике Српске у сарадњи са Подручном привредном комором Бања Лука и Европским добровољним пензионим фондом – ЕДПФ са партнерима Alphabet Group д.о.о. и Proxima Consulting д.о.о.

Догађај ће се одржати у просторијама Подручне Привредне коморе Бања Лука, на адреси Бранка Ћопића 6, у петак, 1. марта 2024. године са почетком од 10.00 часова, Сала “Сутјеска” на I спрату.

Суочавајући се са све већим изазовима у привлачењу и задржавању талентованих стручњака у ИКТ сектору, разумијемо да је кључно створити радно окружење које не само да привлачи најбоље таленте, већ их и мотивише да остану и расту заједно са Вашом компанијом. У овом духу, желимо да Вас позовемо да размотрите јединствену прилику за партнерство са циљем унапређења пакета бенефита за Ваше запослене, кроз сарадњу са водећим осигуравајућим и пензионим фондовима.

Зашто је ово важно?

ИКТ сектор се суочава са глобалним недостатком стручњака, што значи да су компаније попут Ваше у сталној потрази за начинима како да се издвоје као најбољи послодавци по избору стручњака. Студије показују да запослени све више вреднују бенефите који директно доприносе њиховој финансијској сигурности и благостању, укључујући, али не ограничавајући се на, пакете приватног здравственог осигурања, планове допунског пензионог осигурања, и друге облике дугорочне финансијске подршке.

Наша Визија Партнерства

Наш циљ је да изградимо чврсто партнерство са осигуравајућим и пензионим фондовима који су вољни да раде раме уз раме са нама у креирању иновативних, прилагођених пакета бенефита. Ови пакети би били дизајнирани не само да задовоље тренутне потребе наших запослених, већ и да антиципирају будуће изазове и прилике у њиховом професионалном и личном развоју.

Шта тражимо од Вас?

Тражимо од Вас да се придружите планираном састанку и предавању, током којег бисмо разговарали о могућностима за сарадњу и истражили специфичне потребе Ваших запослених. Наш циљ је да заједно креирамо пакет бенефита који ће:

  1. Подржати здравље и добробит наших запослених.
  2. Пружити додатну финансијску сигурност и заштиту.
  3. Стимулисати лојалност запослених и смањити флуктуацију.

Следећи kораци

Ако сте заинтересовани за ову прилику или имате додатних питања, молимо вас да нас контактирате на  slobodand@komorars.ba i ict@komorars.ba или путем телефона на 051/493 136 најкасније до 28.02.2024. године због организационих разлога!

Надамо се да ћемо заједно моћи да изградимо јачу, сигурнију и срећнију пословну заједницу за наше тренутне и будуће запослене.

Захваљујемо вам на времену и разматрању, и са нестрпљењем ишчекујемо могућност наше будуће сарадње.

АГЕНДА догађаја