УНДП ЛИД: ИНФО-СЕСИЈА О ЈАВНОМ ПОЗИВУ ЗА МСП

17.03.2017


Развојни програм Уједињених нација у Босни и Херцеговини (УНДП) у сарадњи са Подручном привредном комором Бања Лука организује инфо-сесију у вези са јавним позивом за мала и средња предузећа за исказивање интереса за подршком пројекта „Локални интегрисани развој“ (ЛИР) на спровођењу пројеката унапређења технолошке опремљености и обуке за потребну радну снагу у 2017. години. Уз презентацију правила и критеријума позива, на инфо-сесији ће бити могуће добити одговоре на питања у вези са позивом.

Позив је отворен за извозно оријентисана мала и средња предузећа чија је ђелатност производња у секторима обраде дрвета, обраде метала и обраде текстила. Крајњи рок за подношење пријава Развојном програму Уједињених нација је 29.12.2016. године у 17.00 часова. Детаљи и начин подношења пријава може се пронаћи на сљедећем линку:

http://www.ba.undp.org/content/bosnia_and_herzegovina/bs/home/presscenter/articles/2016/12/02/lir-projekt-poziv-malim-i-srednjim-preduze-ima-za-iskazivanje-interesa.html

Инфо-сесија ће се одржати у просторијама Подручне привредне коморе регије Бања Лука, Ул. Ђуре Даничића 1, 78000 Бања Лука у сриједу 21.12.2016. године у 15.00 часова.

Позивамо заинтересована мала и средња предузећа из градова Бања Лука и Приједор и општина Нови Град, Челинац и Градишка да присуствују инфо-сесији. Препоручује се присуство особе која ће припремати пројектни приједлог.

Пројекат ЛИР је трогодишња иницијатива (2016.-2018.) коју примарно финансира Европска унија, а спроводи УНДП у сарадњи са Министарством за људска права и избјеглице Босне и Херцеговине, Министарством развоја, подузетништва и обрта Федерације Босне и Херцеговине, Министарством управе и локалне самоуправе Републике Српске и два савеза општина и градова.