Академија лидерства за жене, семинар

31.08.2018


Као вид подршке пословним женама и женском предузетништву, Савјет за женско предузетништво Подручне привредне коморе Бања Лука и Привредне коморе Републике Српске, уз финансијску подршку компаније Елта-Кабел д.о.о., организују јединствену тродневну академију под називом „Академија лидерства за жене“.

Академија ће се одржати од 26. до 28. септембра 2018. године у времену од 09.00 до 15.00 часова с тим што ће обука започети у Привредној комори и трајати два дана (сриједа и четвртак) а  завршиће се 28.09. (петак) на „Другој конференцији женског предузетништва у Републици Српској“ у Административном центру Владе РС, гдје ће бити извршена и свечана додјела сертификата полазницама обуке.

Обука је намијењена предузетницама, менаџеркама фирми и сектора као и свим пословним женама које желе да напредују на личном и пословном плану.

Полазнице стичу јединствени сертификат који им омогућава да постану лидерке у своме послу и у средини у којој дјелују.

Предавач је мр Ивана Маловић, бизнис тренер и консултант, ИД Фактор, Подгорица, Ц.Гора.  

Ради припреме сертификата и материјала, као и због чињенице да је број учесница ограничен, потребно је да пријаве стигну  најкасније до 18.09.2018 године.

Комплетна информација о Академији, позив, програм и пријава (подаци о котизацији, условима плаћања и посебним погодностима) налази се у прилозима ПОЗИВ, ПРОГРАМ, ПРИЈАВА.

Контакт особа у Комори је Нада Будиша (051/215-578, 065/636-404, nadab@bl.komorars.ba)