Бесплатан семинар на тему "Актуелности из области ПДВ" и промоција књиге "Практична примјена ПДВ у БиХ"

16.05.2023


У просторијама Привредне коморе Републике Српске у Бањалуци (ул. Бранка Ћопића бр. 6.), дана 23.5.2023. године (уторак) са почетком у 11 сати одржаће се промоција књиге под називом „Практична примјена ПДВ у Босни и Херцеговини” аутора Мире Џакуле, Милице Видовић, Винка Скоке и Седина Мешиновића, као и бесплатан семинар на тему: „Актуелности из области ПДВ у БиХ“.

Догађај је намијењен свим обвезницима ПДВ, њиховим представницима, рачуновођама, ревизорима, и осталим заинтересованим.

Аутори књиге су порески експерти са вишегодишњим радним искуством на различитим радним мјестима у Управи за индиректно опорезивање, а тренутно су високорангирани руководиоци у овој институцији.

На промоцији књиге осим аутора биће и рецензент проф. др Драган Микеревић, редовни професор Економског факултета, Универзитета у Бањој Луци, те представници издавача привредног друштва ФИНРАР д.о.о. из Бања Луке.

Модератор промоције биће Драгана Кокот, генерални секретар у Привредној комори Републике Српске.

Након промоције књиге биће одржан семинар за обвезнике ПДВ, њихове рачуновође и све заинтересоване учеснике на тему „Актуелности из области ПДВ“, а предавачи на семинару биће др Милица Видовић, шеф Одсјека за обраду пореских пријава у Сектору за порезе, УИО и Седин Мешиновић, дипл. правник са положеним правосудним испитом, шеф Одсјека за ревизију и контролу у Сектору за порезе, УИО.

Посебна понуда: Попуст од 10% за све који књигу „Практична примјена ПДВ у БиХ“ наруче на дан промоције у Привредној комори Републике Српске у Бањој Луци.

Присуство промоцији књиге и семинару је бесплатно за све учеснике уз обавезну пријаву путем линка: Промоција књиге „Практична примјена ПДВ у БиХ“ и бесплатан семинар на тему „Актуелности из области ПДВ“.

Програм промоције и семинара: Програм_Промоција књиге и семинар о ПДВ

О ауторима  књиге "Практична примјена ПДВ у БиХ"