Дигитализација пословања и нови сервиси

20.11.2018


Ера дигитализације је увелико почела и вријеме је да се сви актери, а посебно у привреди, укључе у процес и осавремене своје пословање те самим тим буду конкуретнији на тржишту. Имајући то у виду, Подручна привредна комора Бања Лука у сарадњи са предузећем New Concept д.о.о. из Бања Луке, и Поштама Српске а.д, организовала презентацију система за дигитализацију и аутоматизацију пословних процеса.

У првом дијелу презентације, представници Пошта Српске а.д. су представили нове услуге као и нове вриједности већ постојећих услуга које су прилагођене све захтјевнијим потребама корисника услуга. У презентацији су наглашене нове услуге PostPak (међународна откупна пошиљка) која је настала на основу сарадње поштанских оператера у региону (БиХ, Србија и Црна Гора) те услуге Biz express (брза пошта), директна пошта и PostCash-слање и пријем новца у региону. Такође је најављена и нова online трговина са интегрисаном доставом до крајњег купца KupiNaKlik.ba која ће бити актуелизована почетком наредне године.

Кроз други дио презентације су представници привредних друштава Пословни информациони системи из Београда и New Concept из Бање Луке представили све могућности софтвера за комплетну дигитализацију пословања, и то кроз дигитално архивирање документације, аутоматизовање пословних процеса, интеграцију постојећих система у дигиталне системе те многе друге напредне могућности кроз које можете унаприједити своје пословање те постати конкурентнији на тржишту.