Добродошли у Комору на II Фестивал вина, ракија и хране

04.12.2023


Поштовани привредници, партнери и сви љубитељи наших вина, ракија и хране позивамо Вас да посјетите Фестивал домаћих вина, ракија и хране који организујемо у четвртак, 7. децембра 2023. године, од 12.30 до 18.00 часова у просторијама Подручне привредне коморе Бања Лука, Бранка Ћопића 6, Бања Лука

На II Фестивалу домаћих вина, ракија и хране представиће се више од 30 произвођача најквалитетнијих домаћих производа из Републике Српске који имају безвременску вриједност.

У конференцијској сали Привредне коморе, произвођачи из Српске ће представити производе, размјенити искуства, промовисати своје пословне циљеве, обавити билатералне разговоре са угоститељима и дистрибутерима пића, те изнијети ставове пред медијима и доносиоцима одлука и предложити иницијативе за унапређење амбијента за привређивање.

Кроз овакве пословне скупове промотивног карактера, Привредна комора жели свим заинтересованим странама обезбједити простор и прилику за размјену искустава, за представљање креативних и одрживих рјешења, као и за изношење приједлога за уклањање ограничења у пословању упућивањем иницијатива званичницима.

Била би нам част да посјетите поменути Фестивал, пробате домаће производе, али и искористите пословне прилике које овај догађај нуди.

Добродошли у Комору!

Позивно писмо са Агендом