ECOMM MEETUP – Бања Лука: Повежите се са стручњацима из e-commerce сектора

23.06.2023


У циљу промовисања и јачања свијести о значају електронске трговине, позивамо Вас на догађај „eComm Meetup – Banja Luka”, који се организује у уторак 27.06.2023. године са почетком у 14 часова у просторијама Привредне коморе Републике Српске (ул. Бранка Ћопића 6, 78000 Бања Лука, сала Јахорина, први спрат).

„eComm Meetup – Banja Luka“ је намијењен предузетницима, запосленима у сектору е-трговине, власницима малих и средњих предузећа, стручњацима из сектора маркетинга и банкарства, поштанским и курирским службама, те свима заинтересованим за развој електронске трговине.

Ово је прилика да се упознамо са новинама из eCommerce индустрије, а кроз тему „Како изградити успјешан eCommerce бизнис у Босни и Херцеговини?“ keynote говорници ће подијелити своја искуства на пољу електронског пословања. Говорници ће бити:

  • Лејла Андрић, dm drogeriemarkt
  • Представник, X-express
  • Елвис Пивић, Мој бренд

Привредна комора Републике Српске организује овај догађај у сарадњи са Asocijacije eComm и предузећем Virtuo Office Space.

Позивамо Вас да искористите прилику да се информишете, научите нешто ново, те повежете се са стручњацима из индустрије.

Уколико сте заинтересирани за учешће, пријаву можете извршити путем линка:

https://edukacije.komorars.ba/event/ecomm-meetup-banja-luka-povezite-se-sa-strucnjacima-iz-ecommerce-sektora/

Контакт особа у Привредној комори Републике Српске је Николина Доронтић Алибабић, телефон: 051 493 138, е-маил: nikolinad@komorars.ba .

Позив